1 Şubat 2011 Salı

SORUMLULAR SEYREDİYOR, BİZ ÖNLEM ALMAYA ÇALIŞIYORUZ.

SOKAK HAYVANLARININ KABUSU UYUZ YİNE ORTAYA ÇIKTI.
Akçakoca hayvan dostları olarak, Akçakoca'da uyuz olan hayvanların artmaya başladığını fark ederek, Belediye Başkanımıza "bir an önce tedaviye başlanması için" talepte bulunmuştuk.
Bürokraside işlerin ağır yürüdüğünü bildiğimiz için de kendi kısıtlı olanaklarımızla hayvanları nasıl tedavi edeceğimizi araştırdık. Ve dostlarımızın yardımlarıyla uyuzu tedavi eden ilaçlarını satın alabildik. Uyuzu ilerlemiş olan köpekler, yemek bile verilirken insanlardan kaçtıkları için onlara iğne yapamadık ama uyuzu yeni başlamış yavru köpeklere Miner Hanım, ilaç vermeyi başardı. Hastalığı ilerlemiş olanları Belediye ve ekibinin ne zaman ve nasıl tedavi edeceğini merakla bekliyoruz. Sokak hayvanlarını tedavi etmek için gösterdiğimiz çabayı görenler başka bölgelerde de hasta hayvanlar olduğunu söyleyerek, onları da tedavi etmemizi istediler.
5199 sayılı yasa ise BELEDİYEYİ SORUMLU TUTUYOR. Biz Veteriner değiliz, onlarda ki ekipmana da sahip değiliz. SORUMLULULAR LÜTFEN ARTIK SÖZDEN BIKTIK! HAREKETE GEÇİN!... BİR BARINAĞIN YAPIMI BİLE BU KADAR UZUN ZAMAN SÜRER Mİ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder