31 Temmuz 2012 Salı

BU KADAR SORUMSUZLUK OLMAZ YAHU! ARTIK YETER!!!


BARINAKLA KİM İLGİLENİYOR !!!

Bir kurum düşünün müdürler tatile çıkınca her şeyin durduğu… Bir müdür düşünün yetkisiz…
Bıktım artık hayvanlarla ilgili yazmaktan… Bıktım, işini düzgün yapmayan, aldığı tek kuruşu bile hak etmeyen insanlara laf anlatmaktan!
Öyle görünüyor ki Belediye 25 köpekli barınağı bile işletmekten aciz… Çalışanı ile ilgili olarak o kadar şikayet gelmesine rağmen, hala o çalışanın işine neden son veremiyor?
Mezbaha özelleşince, sözüm ona belediye veterineri barınak için görevlendirilmişti. Ama Yüksel Bey senelik iznini kullanmak için bir aydan uzun süreli tatile çıkınca barınakla ilgilenen bir eleman kaldı. Ki o kişinin işini düzgün yaptığı çok nadirdir. Barınağa iş yapmaya değil de ateş almaya gelmiş gibi, gelir gelmez, aklı, gitmektedir...Geçen yaz 40 derece sıcağın altında kaç kez hayvanları susuz bıraktığına tanık olduk. Bu yıl su kaplarını dolu tutması ve değiştirmesi için defalarca uyardığımız halde, bir şeyleri mutlaka eksik bıraktığı için tamamlamak zorunda kaldık.
BİR MÜDÜR İZNE ÇIKARKEN ARKASINDA YEDEK BIRAKMAZ MI?
VETERİNER İZNE ÇIKINCA KÖPEKLER SAHİPSİZ KALDI!!!
Veteriner Yüksel Yıldırım’ın tatile çıkmadan önce; sorumlusu olduğu barınağın eksiklerini saptaması ve yerine birini görevlendirerek tatile çıkması daha doğru olmaz mıydı?    
Biz gidip, eksikleri görüp söylemesek kimsenin umurunda değil.
Ama söylemek de birşeyi değiştirmiyormuş, alım yapma yetkisi sadece sayın Yüksel Bey'de imiş. Bu nasıl iş ?!
Hayvanlar Veteriner gelip, ilgilenene kadar oruç mu tutacak?
Neyse ki belediye de görüştüğümüz Sevilay Hanım, yemek için otellerle tekrar görüşerek iftardan artan yemekleri istedi. Oysa elemanının, Ramazandan beri söylediği tek şey, "yemek yok" nakaratıydı. Arayınca oluyormuş...
Yemek artarsa, eleman araç bulursa, o saatte dağıtıma üşenmezse
yemek işi halledilecek gibi görünüyor.
AMA; EN BÜYÜK SORUN BU ELEMAN! NE ZAMAN DOĞRU NE ZAMAN YALAN KONUŞTUĞUNU ANLAYAMADIĞIMIZ, BU YÜZDEN BARINAK YOLLARINI ARŞINLADIĞIMIZ İNSAN! Senin kurumunda çalıştırdığın, pardon düzgün çalıştıramadığın adamını biz mi kontrol edeceğiz?

BIKTIK, İŞİNİ DÜZGÜN YAPMAYAN KURUMLARDAN!
Bizim şikayetlerimizden bıkanlara bir çift sözümüz var: Neden  herhangi bir konuda görevini düzgün yapmayan insanları himaye ediyorsunuz?
Neden bu yüzden bunca şikayete ve sorunlara katlanıyorsunuz?
Siz şikayetten bıkmış olabilirsiniz ama basit bir operasyonla çözebileceğiniz bir sorunun büyümesine neden olduğunuz ve çözmediğiniz için biz sizden daha çok bıktık.
Bizim gönüllüğümüz, gönüllülük olmaktan çıktı, belediyenin beceriksizliğini kapatan taşeronlara döndük... Artık öylesine bıktım ki, şeytan diyor ki; " İl Çevre Komisyonuna, Valiliğe, hangi kurum ilgileniyorsa et şikayetini! Ödesinler üç kuruş harcama yapmaktan çekinirken kallavi para cezalarını!" Ah şeytan, zorlama sabrımı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder