27 Haziran 2011 Pazartesi

AYAZLI MAHALLESİ HALKI, HAYVAN KATİLLERİNE NEDEN SUSUYORSUNUZ?

AKÇAKOCA'NIN AYAZLI MAHALLESİNDE MEVLÜT İSİMLİ VİCDANSIZ ŞAHIS 13-14 YAŞLARINDAKİ ÇOCUKLARIN ELİNE TÜFEK VEREREK "GÖZÜNDEN VURUN, GÖZÜNDEN" NİDALARIYLA İKİ KÖPEĞİN YARALANMASINA NEDEN OLDU.
Pazar günü güpegündüz işlenen bu cinayeti görenlerin " Ne yapıyorsun, suç işliyorsun" uyarılarına "geberteceğim, zehirleyeceğim hepsini, tavuklarıma rahat vermiyorlar" diye öfkeli sözlerle saldırdı. Şehir içinde beslediği tavuklara avlu yapmak yerine suçsuz hayvanları öldüren; Kanun, hukuk tanımayan VİCDANSIZ bu şahsı, savcılığa şikayet edecek yürekli,vicdanlı görgü şahitleri aranıyor. Olaya tanık olan insanların bu şahsın saldırgan tutumundan çekindikleri için şikayette bulunamadıkları öğrenildi. İstatistiklere göre, bugün çocukların eline tüfek vererek hayvan katili yapanlar, yarın potansiyel insan katili de yetiştirmiş oluyorlar.
Yaralı iki köpeğin can havli ile bilinmeyen bir yerelere kaçtıkları öğrenildi. Şimdi onlar, bilinmeyen bir yerde acı çekerek ölümü bekliyorlar.

Ayazlı mahallesinde mayıs ayında köpeklere zehir atılmış, Miner'in kedisi Selena da zehirlenmişti. Artık bu cinayetlere dur demek gerek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder