19 Haziran 2012 Salı

SERKAN BEY İŞİNİ SEVMEYİ ÖĞRENİYOR...

SERKAN BEY, İŞİNİ HERGÜN DAHA FAZLA İYİ YAPMAYA BAŞLADI. O İŞİNİ İYİ YAPTIKÇA BİZLER DE ONA DAHA FAZLA SAYGI DUYUYORUZ.

Hangi işi yaparsanız yapın, eğer işinizi sevmeden yapıyorsanız asla mutlu olamadığınız gibi, yaptığınız iş için harcadığınız emek sizi daha çok yıpratır. Barınak ile görevlendiriliğinde Serkan bey için de böyle görünüyordu. İşe geldiği an, düşündüğü tek şey oradan bir an önce kaçmakmış gibi haraket ediyordu. Kendine emanet edilen canları angarya olarak gördüğü için onları sevemiyordu. İşi gerçekten çok zordu. Sevmediği için çok daha fazla yıpranıyordu. Hayvanseverler,yaptığı işten memnun olmadıkları gibi, her biri ayrı telden eleştiri bombardımanına tutuyordu.
İşi gerçekten zordu. Bazen hayvanseverlerden o kadar çok bıkıyordu ki kurtulmak için küçük yalanlara bile sığındığı oluyordu.
İşine saygı duymadığı için kendine de saygı duymuyordu sanki. Ama o öğreniyor... İşini iyi yapmaya başladıkça işini sevmeyi öğreniyor, işini severek yaptıkça kendini sevmeyi öğrenecek. O kendini sevmeye başladığında diğer canlılalara şefkat ve merhamet besleyecek.
Böylesine güzel değişim gösteren, işini iyi yapan insana herkes saygı duyar. Aksini düşünenin, yapılan işi küçümseyenin kendi kompleksleri vardır. Eğer işini iyi yapmıyorsa, hile katıyorsa o kişi müdür de olsa, patron da olsa beş para etmediği gibi gerçek anlamda kimse saygı duymaz. Sadece duyuyormuş gibi davranır. 
Bizler, Serkan Bey'İn geçirdiği olumlu değişimi görüyor ve destekliyoruz. Ellerine sağlık Serkan Bey. Siz aşağıdakileri yaptığınız sürece yanınızdayız:
1- Her sabah kulubelerin temizlenmesi ve suların değiştirilmesi,
2- Bir yaşına basmamış yavruların günde 2 kez beslenmesi,
3- Büyüklerin günde bir kez beslenmesi
4- Hasta olanlarının tedavi edilmesi
Bu sıcaklarda su kapları temiz ve dolu oldukça, karınları doydukça Serkan Bey'e saygımız sonsuzdur. Eline sağlık Serkan Bey...Tabi Ona yol gösteren Veteriner Yüksel Bey 'e de teşekkür ediyoruz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder