29 Ağustos 2012 Çarşamba

SEN İŞİNE SAYGI DUYMAZSAN KİMSE DE SANA SAYGI GÖSTERMEZ.


Hayatta hepimizin bir görevi olduğuna inanıyorum. Bir insanı bir diğerinden ayıran şey; üstüne aldığı işi ( ne iş olursa olsun hiç farketmez) iyi yapıp yapmadığıdır. İster göz kamaştıran mevkiide olsun, ister tuvalet temizleyicisi... Eğer işini gereğince yapmıyorsa, hile katıyorsa gücünden dolayı o gün susan insanlar, günü geldiğinde mutlaka konuşurlar. 
 BU RESİM AKÇAKOCA GEÇİCİ BARINAĞININ ÇÖP KUTUSUNDA ÇEKİLDİ.
OYSA KURAL NEDİR ? ÖLMÜŞ HAYVANLAR İÇİN KİREÇ KUYUSU YAPILMASI VE ÜSTÜ ÖRTÜLMESİ DEĞİL Mİ? BU ÇÖP, DOĞRU ÇÖPLÜĞE KARIŞACAK! İKİ YILDIR BARINAKTAKİ BU SORUN ÇÖZÜLEMEDİ.
 BUGÜN SU OLMADIĞI İÇİN BARINAK GÖREVLİSİ TEMİZLİK YAPAMADI AMA SU OLDUĞU ZAMANLARDA DA BÖYLE PİS YAKALADIĞIMIZ ÇOK ZAMAN OLDU. :((

BARINAĞIN ÜSTÜ KENT KONSEYİ BAŞKANI ADNAN YAMAN'IN ÇABALARIYLA KAPATILDI, ETRAFI TELLE ÇEVRİLDİ.
BU SORUN ÇÖZÜLDÜ AMA ; BARINAKTA VİCDANLI BİR GÖREVLİ OLMAZSA HAPİSHANE OLMAKTAN ÖTEYE GEÇMEZ. O ZAMAN YAPILACAK TEK ŞEY KALIR; KAPILARI AÇMAK!
Akçakoca'da gönüllü olarak çalışan Hayvanseverlerin, Özellikle Haytap Temsilcisi Neşe Hanım'ın çabalarıyla bugünkü haline geldi. Ama belediye tarafından görevlendiren kişi işini ve hayvanları sevmediği için her an kontrol etmek zorunda kalıyoruz. Ve bugün yaşadığımız tabloları
sıkça yaşayıp, kahroluyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder