6 Şubat 2013 Çarşamba

SEVGİLİ ÇOCUKLAR, BAKACAĞINIZDAN EMİN OLMADAN YAVRULARI ANNESİNDEN AYIRMAYIN...

ÇOCUKLAR HAYVANLARI SEVİYORLAR, ONLARA EVLERİNDE BAKMAK İSTİYORLAR AMA ÇOĞU KEZ AİLELER İZİN VERMEDİĞİ İÇİN, İNSANIN EN İYİ CAN DOSTU OLAN BİR KÖPEK SAHİBİ OLMAYI VE SORUMLULUK ALMAYI ÖĞRENEMİYORLAR.
MAALESEF AİLESİNİN İZNİ OLUP, OLMADIĞINI BİLMEDİĞİM İÇİN MURAT'IN KUCAĞINDAN BU YAVRUYU GERİ ALIP ANNESİNİN YANINA BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM. SEVGİLİ MURAT, İNŞALLAH BU HAYVAN SEVGİN HEP DEVAM EDER VE AİLENİN DE DESTEĞİYLE BİR KÖPEK SAHİBİ OLURSUN.



MURAT'IN KUCAĞINDAN ANNENİN YANINA...

Bu yavrular limanda anneleriyle büyüyorlar. Onları gerçekten seven ve bakacak iyi aileler arıyoruz. Onları gören çocuklar, yavruları alıp, evlerine götürmek istiyorlar. Oysa önce ailelerinden izin almaları gerekiyor. Çünkü, annesinden ayrılarak eve götürülmek istenen yavru köpeği, evdeki büyükler istemezse yavrunun ne olacağını iyi bilmek lazım. Eğer çocuklar geri götürmeye üşenirlerse ve muhtemelen bir yerlere atarlarsa, henüz annesinden ayrı yaşamayı öğrenmediği için yavru köpeğin hayatta kalma şansı olmaz.
SEVGİLİ ÇOCUKLAR, ANNENİZDEN İZİN ALMADAN BİR YAVRU KÖPEĞİ ANNESİNDEN ASLA AYIRMAYIN. YAVRU KÖPEKLERİN BOYNUNA İP VEYA TASMA TAKMAYIN. ÇÜNKÜ BÜYÜYÜNCE BOYUNLARINI SIKIYOR VE BOYUNLARDA YARA OLUŞUYOR, BOĞULARAK ÖLÜYORLAR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder