6 Aralık 2014 Cumartesi

HAYVANSEVERLER ONLARIN TEDAVİSİ İÇİN YOLLARA DÜŞTÜLER...

AKÇAKOCA DOHAYKO TEMSİLCİLERİ MÜKAFAT ATA VE MİNER SAVCIN YARALI İKİ KÖPEĞİ ZONGULDAK'A GÖTÜRDÜLER.
 
ZONHAYDER Başkanı Evren Türeci Sezgin'in maddi ve manevi destekleri ve girişimleri üzerine sorumluluğu üstelenen Mükafat Ata Barınağımızda uzun zamandır tedavi edilemeyen 2 köpeği Zonguldak'ta Veteriner Hekim Fuat Sağlam'a götürdü.
 
 
YAZDAN BERİ BARINAKTA YAPILAN TEDAVİLER İLE AYAĞINDAKİ YARA GEÇMEDİ.
 
Veteriner Fuat Sağlam Bey tarafından, gerekli müdahaleleri yaptıktan sonra, Mükafat ve Miner Hanım ile birlikte barınağa geri döndü. Kalan tedavisi barınakta devam edecek.  

AYAĞI KIRIK OLDUĞU İÇİN BARINAĞA TERK EDİLEN AV KÖPEĞİ ÇOK ZAYIFLADIĞI İÇİN AMELİYATA ALINAMADI. İYİCE BESLENİP TOPARLANDIKTAN SONRA FUAT BEY TARAFINDAN AMELİYAT EDİLECEK.
DOHAYKO TEMSİLCİSİ MÜKAFAT ATA'NIN O GÜNE DAİR NOTLARINI PAYLAŞIYORUM:
 
04.12.2014..Nakil günlüğü...Bugün saat 10.30 da barınağa gidip 2 hasta köpeğimizi alıp barınaktan ayrıldık. Saat 12.30 da Zonguldak'a vardık, Evren Türeci Sezgin hanım muayenehanenin önünde bizi karşıladı hemen hasta köpeğimizi kucaklayıp veterinere çıkardı 2 köpeğimizde muayene oldular röntgenleri çekildi ayak tabanı soyulmuş hayvanımıza iğnesi yapıldı ve krem,spary ve antibiyotik tedavisi yapılmasına karar verildi. Diğer sorunlu av köpeğimizin geç kalınmasından dolayı ayağı kürek kemiğinden itibaren ampute edilecek fakat çok zayıf buldular ve Evren hanım 15 gün barınakta uygun bir bölümde sıkı bir şekilde besleyecek, vitamin iğnesi yapılacak ve 15 sonra ameliyat edilecek. Bundan sonra Evren annesi ile kalacak... Kendisine ve özel veteriner Fuat Sağlam Bey'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder