4 Temmuz 2014 Cuma

ONLARI SOKAKTA GÖRMEK İSTEMEYENLER PAMUK ELLER CEBE!

MERKEZ CAMİİ'NİN KARŞISINDA KURULAN RAMAZAN ÇADIRI SOKAK KÖPEKLERİNİ YERİNDEN ETTİ.
Vicdansız halkın şikayetlerine dayanamayan Belediye, 6 sokak köpeğini daha, yeterli Yemek toplanamayan Akçakoca Geçici Hayvan Barınağına  götürmek zorunda kaldı. Oysa Ramazanda merhamet duygusunun artmasını, insanların geçen yıl olduğu gibi bu yıl da daha duyarlı davranarak, artan yemeklerle sokak hayvanlarını beslemelerini umuyorduk.
HAYVANSEVERLER BAKSIN!
Barınak için yeterli yemek toplanamadığından hayvanseverlerden destek bekleniyor. Oysa ilçemizdeki hayvanseverlerin hepsinin sokaklarda ilgilendikleri yüzlerce can var. Ekonomik durumları da belli. Sokaklarda rızkını arayan hayvanların açlık durumu vicdanlı insanlar tarafından bir nebze de olsa giderilebiliyor. Çöpe atılan yemeklerle beslenme, göletlerden su içme şansları var. Ama Barınağa kapatılan hayvanlar tümüyle onlara bakan bakıcının eline bakıyorlar. Bakıcı yemek gelirse veriyor, gelmezse... Beton zemin, sıcaklar, susuzluk, hastalık ... herşeyleri Belediyede çalışanların insafına, vicdanına emanet. Biz hayvan hakları savunucuları olarak; sağlıklı hayvanların barınağa kapatılmasını istemiyoruz. Bırakın rızkını sokakta arasın.
 ONLARI BARINAĞA KİM KAPATIYORSA, ONLARA EN İYİ ŞEKİLDE BAKMAK ZORUNDADIR.  ONLARIN ORADA KARŞILAŞTIKLARI HER SORUN; AÇLIK DA DAHİL, ONLARI SOKAKTA İSTEMEYENLERİN VEBALİDİR. BU YÜZDEN ORAYA YOLLADIĞINIZ HER KÖPEK İÇİN MAMA GÖNDERMELİSİNİZ Kİ, ALLAH'DA, ALLAH'IN KULLARI ARASINDA GÖRDÜĞÜ KÖPEKLER DE SİZİ AFFETSİN. 

3 TEMMUZ GÜNÜ MERKEZDEN ALINAN KIZIMIZ STRESTEN AĞLIYOR, KULÜBENİN ÜSTÜNDEN BİZE YALVARIYOR. ONU ÇOK KÖTÜ DURUMDA UYUZ BİR ANNE İKEN TANIMIŞ, TEDAVİ ETMEYE BAŞLAMIŞTIK. YAVRULARINI DIŞARDA BİR SÜRE BAKTIKTAN SONRA BARINAĞA ALMAK ZORUNDA KALMIŞTIK.
ONU İYİLEŞİR İYİLEŞMEZ YİNE SOKAKLARDA GÖRMEK İSTİYORUZ.

NOT : Üstteki resmi petskandal sayfasından aldık. O sayfada doğru olmayan bilgiler de vardı. Yorumcular Neşe Hanımın bu işlerden para aldığını bile yazmışlar. Bilgi kirliliğinin kimseye faydası olmaz, hele o masum canlara hiç olmaz. Barınağa gidip, haberin doğruluğunu takip edebilirdiniz. Zehirli iğnelerle değil, uyuşturucu iğnelerle yakalandılar. Burada sorun yakalanmaları değil, bizlere haber verilmemesidir. Onlarla sürekli olarak irtibat halinde olan Neşe Hanım'a ulaşıp, bilgi verebilir, bizlerden bir gözlemcinin katılmasını isteyebilirlerdi. O zaman bu yanlış anlaşılmalar da olmazdı.
VETERİNERİMİZ göreve daha yeni başladı. Belediyeye röportaj yapmak için 3 kez gittim, birkez karşılaşabildim, o zaman da işi vardı. Kendisiyle röportaj yapar yapmaz tüm hayvanseverlere ve Akçakoca Halkına bilgi vereceğim. ( Akcakocatv. com) Barınağa bir sürü malzeme ve ilaç alınmış, düzenlemeler yapılıyor. Başkan Yardımcısı " Veteriner için Teşekkür" bekliyor ama, bilgileri alalım, yapılanları yapılacakları öğrenelim, onu da yaparız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder