8 Haziran 2015 Pazartesi

VİCDANLI OL, FARK YARAT; HANGİ PARTİDEN OLURSAN OL, SONUNA KADAR SENİ DESTEKLEYELİM...

AKÇAKOCA'DA FARK YARAT SEVGİLİ BAŞKAN...
 
Pazar günü Çınar Caddesinde bir saatten fazla oturdum ve bu köpeğin yanından geçen yüzlerce insanın göstereceği tepkileri bekledim. İstisnasız herkes, yanından yürüyerek geçti, kimi sevgiyle takıldı, sadece bir kişi " ulan kenarda yat bari" dedi ama sesinde öfkeden çok tatlı bir sataşma vardı..
Seçim günü olduğu için, çoluk, çocuk herkes sokaktaydı. Bu da gösteriyor ki Benim memleketimde insanların %99'u vicdanlı ve köpeklerin varlığından rahatsız değil.
ÖYLEYSE, NASIL OLUYORDA BİRKAÇ VİCDANSIZ, AHLAKSIZ VE EDEPSİZ YÜZÜNDEN BU HAYVANLAR MAĞDUR EDİLİYOR, ZEHİRLENİYOR!
 
 

Bu genç yaşında Umre'ye giderek, Peygamber Efendimizin yaşadığı yerleri gören Başkanımız Cüneyt Yemenici'den onu örnek almasını bekliyoruz: Parklarımıza, yol kenarlarına köpekler, kediler ve kuşlar için suluklar istiyoruz.

O ki; Köpek yavruları ezilmesin diye ordusunun yolunu değiştirmiştir.
"Merhametli olana Allah da merhamet eder. Siz

yeryüzündekilere şefkat ve merhamet gösterin ki,

göktekiler de size merhamet etsinler.” 



 
Hayvanlarımızı "KISIRLAŞTIR, AŞILAT, YAŞAT" kampanyaları ile sokaklarımızda görmek istiyoruz! Şikayet eden VİCDANSIZLARA karşı da görünen yerlere uyarı levhaları asmalarını öneriyoruz:
 
"SOKAKLARIMIZDAKİ KEDİLER VE KÖPEKLER AŞILI VE KISIRLAŞTIRILMIŞ OLUP BELEDİYEMİZİN VE GÖNÜLLÜLERİN KORUMASI ALTINDADIR. "



 
 
6 AYDIR BARINAKTA ÇÜRÜYEN PUGEDONLARI İNSANLARIN YÜRÜDÜKLERİ ALANLARA KOYMALISINIZ Kİ, HALK SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKILDIĞINI FARK ETSİN !
 
 
"KÖR OLASIN DEMİYORUM, KÖR OLMADA GÖR ONLARI..."
 
 
SEN İNSANSIN, AKLIN VAR; KORKUYORSAN NE OLUR UZAĞINDAN GEÇSEN, O DA BİZİMLE YAŞASA... ORMANDA YAŞAYAMAZ, AVLANAMAZ Kİ... BARINAK DESEN HAPİSHANE...
 
 
HELE BİZİM BARINAKTA O KADAR ÇOK EKSİK VAR Kİ... HANGİ BİRİNİ SAYSAK...
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder