9 Ocak 2013 Çarşamba

KARDAN SICAK YUVAYA :)

BİR YIL ÖNCE ALDILAR, SONRA SIKILIP ATTILAR ...
Onu kış ortasında bahçeye atılmış olarak bulduk. Bir yıl önce O'nu ısrarla isteyenler artık istemedikleri gibi,
eğer almazsak tümüyle sokağa atmakla tehdit ettiler.
Bu kış ortasında bu canı nereye götürebilirdik, barınaktan başka? Durumlarının müsait olmadığını bildiğimiz halde daha önce defalarca evlerini açıp, bir sürü canı yuva bulmadan önce misafir eden, onlara evlatları gibi bakan aile geldi aklımıza. 
Mükafat Ata ve Yeşim Ata kardeşler... Ne çok cana kucak açmış ve hayatlarını olumlu yönde değiştirmişlerdi.
Akçakoca'da az sayıda da olsa hayvanseverlerle tanışmıştık ama onlar kadar fedakarıyla karşılaşmamıştık. Sokakta hayvan besleyenler lütfen alınmasın, onların yaptığını küçümsemiyorum ama evini açmanın, bir cana evde bakmanın çok daha fazla özveri gerektirdiğini düşünüyorum.
Ve barınağa bırakmaktan başka çaremiz olmadığını öğrenen Mükafat Hanım, evinde 3 kedi, bir köpek ve hasta annesine rağmen O'na kıyamadı. Geçici olarak kapısını açtı. 
Miner ile birlikte onu bir güzel yıkadılar. Gonca kuaför titizliğiyle tüylerini düzeltti. Asuman Hanım Onu doyasıya sevdi.
Bu sevgi dolu ailenin yanından ayrılırken sahiplendirilen diğer canlar gibi "Aşkım"'ın da şansının dönmesini ve bir an önce yuva bulmasını diledik. 


SEVGİ DOLU BU CAN'A SAHİP OLMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?
ÇÜNKÜ İLÇEMİZDE YAŞAYAN, BU FEDAKAR AİLENİN ŞARTLARI ONU BARINDIRMAYA UYGUN DEĞİL.
ŞARTLARINI OLAĞANÜSTÜ ZORLAYARAK ONA EVLERİNİ KISA SÜRE AÇAN BU AİLENİN YANINDAN BİR AN ÖNCE ALINARAK SICAK VE KALICI YUVASINA GİTMESİ GEREKİYOR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder