31 Ağustos 2014 Pazar

BARINAK HEP BÖYLE OLMALI...

30 AĞUSTOS 2014 BARINAK GÜNLÜĞÜ


Bugün 14:00 gibi barınağa gittik. İzzet bey yemeklerini dağıtıyordu yemek bugün çok gelmiş öyle dedi. Kafesteki lastikleri çıkarmış temizlemiş suları dolmuştu. Çok memnun kaldım yavruların oradaki koku yoktu, barınağın genelindeki koku yoktu. Dışarıdaki ayağından sakat köpeğin kulağında yara vardı yeni olmuş gibi duruyordu onu biraz serbest bıraktım .O'nun sevinçli koşuşturması çok hoşuma gidiyor. Kısaca isteyince oluyormuş. Bugün ben memnun ayrıldım darısı diğer günlere...
Yazan : Fadime Kızıl Yıldırım
------------------------------------------------
HİZMETTE DEVAMLILIK ESASTIR.
CUMARTESİ GÜNÜ GÖNÜLLÜ ARKADAŞIMIZIN TANIK OLDUĞU GÜZEL TABLOLARI HERZAMAN GÖRMEK İSTİYORUZ.
Sahibi tarafından ön ayağı yaralandığı için barınağa terk edilen av köpeğinin ayağı ile ilgili sorun çözüldükten sonra, eğer 3 ayağı kalırsa sahiplenecek örnek bir hayvansever aranıyor. 3 ayağına rağmen çok rahat koşabiliyor. Ve çok sevecen. Veterinerimiz  kulağındaki  yaraya da bir bakarsa seviniriz.

Yavru Ünitesi; gençlik aşıları yapıldığı için hayatta kalabilen yavrular. Onların dışında 3 ayda 20 den fazla yavru yaşamını yitirdi. Barınağa terk etmeden önce lütfen aşılarını yaptırır mısınız?


Çalışınca oluyormuş. İnşallah hergün düzenli olarak yapılır da bizler de şikayet etmekten kurtuluruz. Sürekli şikayet eden gönüllüler yerine destek veren gönüllüler olmak isteriz.


 Oh be ... Lastikler nihayet dışarı çıkarılmış. 12. Ünitede yavrular içine girip, çıkamıyor ve ölüyorlardı.

VE... İŞTE BUDUR, SAYIN BAŞKAN...
Kısırlaştırmalara da başlarsak, nüfusu kontrol altına almış olacaksınız ve sorun zaman içerisinde yaşam hakkına saygı gösterilerek, çözülecektir.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder