23 Ağustos 2014 Cumartesi

YIKADIĞINIZ KAFESİN İÇİNDE CANLILAR VAR !

 
KAFESİN İÇİNDE CANLI HAYVAN VARKEN, BAZI BÖLÜMLERDE YAVRULAR VARKEN, HORTUMLA TEMİZLİK YAPMAK NASIL BİR ANLAYIŞIN SONUCUDUR?
 
23 AĞUSTOS CUMARTESİ BARINAK GÜNLÜĞÜ
 
Bugün 1.30 gibi barınağa gittik itfaiye gelmiş kafesleri yıkıyorlardı. Köpekler ve yavrular içerideyken.İzzet bey otları biçmişti, meğer Ankara'dan birileri gelecekmiş bakmaya yoksa temizlik kimin umurunda. Yavru köpeklerin olduğu bölüm pislik içindeydi, her tarafta pislikler, kanlı ishal olmuş biri çünkü yerde kanlı kakalar vardı, diğer yavrular ona basmış her tarafa sıvanmıştı. Kokudan içeri girmek mümkün değil, yavrulardan biri ölmüş, içeride cesedi vardı, artık ne zaman ölmüşse. Logar tıkanmış köşedeki 2 kafes su içindeydi eşim dayanamadı bayağı uğraştı ama sonunda açıldı. Bugün kafeslere giremedim her yer ıslaktı. Yemekleri dağıtıldı suları da doldu yarın Allah'a emanetler. Hatta hafta içi Allah'a emanetler. Dışarıda ayağından yaralı olanı serbest bıraktım özgürce koşmasını görmeliydiniz. Büro bölümünde yavru vardı yerde önce ölü sandım ama yaşıyordu onu alıp eve getirdim bir süre bakacağım çooookkk tatlı. Bugün pek mutlu olamadım hayvanların hali içler acısı, bir ara hepsini serbest bırakmayı çok istedim en azından öleceklerse de özgür ölsünler.
Yazan : Fadime Kızıl Yıldırım
 
İtfaiye ile tazikli su sıkınca logar tıkandı tabii ki. Resme dikkatli bakarsanız 5. bölümün sular altında kaldığını görürsünüz. Fadime Hanımın eşi olmasa öylece bırakıp gidecekler.

Otlar nihayet biçilmiş. Birşeyleri düzeltmeye çalışırken, orada canlı yaşamı olduğu unutulmasa bu hafta otların kesilmesini sevindirici gelişme olarak verebilirdik. :(
Bu yavru barınakta hastalık kapmadıysa Fadime Hanım sayesinde kurtulacak.
SATIN ALMAYIN, BARINAKTAN SAHİPLENİN...
HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL BU YAVRULARI SAHİPLENMEK İSTEMEZ MİSİNİZ?
 
İTFAİYE ARACI BAHÇEYE GİRMİŞ.
 
PAZAR GÜNÜ GÖZLERİ GÖRMEYEN PATİMİZİN KAYBOLDUĞUNU TESPİT ETTİK.
PATİ'YE NE OLDU? BAHÇEDE ORTA ALANDA DURUYORDU. !  
 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder